Applicatie-beheerders

Applicatie-beheerders

OSI-8 stelt applicatiebeheerders beschikbaar voor tijdelijk als voor vast. Deze beheerders zijn plezierig in omgang en gewend te communiceren met gebruikers en specialisten. Zij zijn ondernemend, proactief en bereid net even dat stukje extra te doen om te komen tot het gewenste resultaat. Wij stellen zowel functioneel apllicatiebeheerders als technische applicatiebeheerders beschikbaar. Zij hebben generieke ervaring op applicatiebeheer gebied, maar vaak specifieke ervaring opgedaan op applicaties binnen de overheid, de automotiv of industrie. Bekende omgevingen zoals MS Dynamics en SAP zijn  werkgebieden waarbinnen zij zich begeven. Op het gebied van methodes en technieken zijn ze bekend met BISL, AGILE, SCRUM en Prince2.

Onze applicatiebeheerders werken op HBO / WO niveau en hebben jarenlange ervaring met eerdergenoemde omgevingen. Zij zijn altijd een welkome aanvulling ter versterking van een team vanwege hun professionaliteit en collegialiteit, naast de vanzelfsprekende technische kennis en ervaring.

DETACHERING

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerkspecialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager. Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid.

WERVING & SELECTIE

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd

DETAVAST

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit voorafgegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.